Het Blijf Actief Impact Platform in 5 stappen

Collectieve impact brengt ons van gewone doelen tot ongewone resultaten.

 "Samenwerken versterkt" was al het credo sinds de oprichting van Blijf Actief. Dit heeft ons gebracht tot het huidige Blijf Actief Collectief Impact Platform dat mensen, (zorg)professionals, bedrijven, lokale overheden en andere partijen op een structurele manier samenbrengt om sociale veranderingen te realiseren met als centraal uitgangspunt de missie van Blijf Actief.

Het resultaat is onze Blijf Actief Coach waarbij wij via een eenvoudige digitale omkadering een doorgedreven gebundeld dienstenmodel aanbieden op maat van de thuisomgeving en behoeften van onze klanten.

Kortom de Blijf Actief Coach als one-stop-shop voor ondersteuning thuis.

Een gedeelde missie en -agenda

Een gedeelde missie en -agenda

Alle deelnemende partners hebben een gedeelde "vision for change", inclusief een gedeeld begrip van de maatschappelijke uitdaging en de nodige aanpak aan de hand van overeengekomen acties.

Een gedeeld evaluatie systeem

Een gedeeld evaluatie systeem

Het verzamelen van data en het consequent meten van resultaten bij alle deelnemende partners zorgt ervoor dat inspanningen gealigineerd blijven.

Het bevorderen van versterkende activiteiten.

Het bevorderen van versterkende activiteiten.

De activiteiten van deelnemende partners dienen gedifferentieerd te zijn maar ook gecoördineerd aan de hand van een gealigneerd plan van aanpak.

Doorlopende communicatie.

Doorlopende communicatie.

Consistentie en open communicatie onder alle deelnemende partners is nodig om vertrouwen op te bouwen, wederzijdse doelstellingen te verzekeren, en gedeelde motivatie te creëren.

Een sterke ruggengraat.

Een sterke ruggengraat.

Het creëren en beheren van collectieve impact vraagt om toegewijde medewerkers met sterk ontwikkelde "hard" en "soft" skills.

Ben jij een nieuwsgierige particulier, een bedrijf of een gedreven (zorg)professional?

Ontdek hoe ons Collectief Impact Platform jou kan versterken...

Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie